1
2
3
4
5
6
7

Profil

Drømmen om et anderledes foderbutik opstod i 2011, vi ønskede at starte vores egen virksomhed med produkter som vi kunne stå indenfor.

Vores målet var at give vores kunder muligheden for at prøve nogle produkter som ikke alle har, produkter som kunne leve op til vores forventninger.

Drømmen byggede vi videre på, da vi ønskede at tilbyde kvalitet, forståelse og god service.

Vi ville tænke anderledes og handle på nye måder, vi har viljen og lysten til at gøre en forskel, til gavn for vores kunder.

Vi har kort sagt et firma som med dig i midten, kan tilbyde den bedst mulige behandling og løsninger.

Vi holder os altid opdateret og udbygger vores viden og erfaring ved hjælpe af kvalificeret rådgiver og kursus, for at være til større hjælp for dig, synes vi at vi er tæt på at nå vores mål. Vores kunders interesse er vores fokus.

For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores butik, er det vores idé altid at levere et godt stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger. Der sker hele tiden udvikling inden for foder og tilbehør, der vil være varer som udgår og nye som kommer.

I april 2015 opkøbte vi Discount Hesteudstyr som blevet grundlagt 1988 af Finn Olsen, i butikken kan der findes hesteudstyr til billig penge og for hver en smag.

Samt så kan vores Hestebil findes i sommerhalvåret rundet om i landet på de mange af de store kræmmer & heste markeder.